Vitt snus är bättre för miljön

De allra flesta letar efter sätt att bli hälsosammare. Helst vill man ha enkla sätt som inte påverkar en allt för mycket, som är bra för ekonomin och för miljön på en och samma gång. Många svenskar är snusare och ett enkelt sätt att bli mer ekonomisk och dessutom mer hälsosam är att byta till vitt snus istället för vanligt snus i och med att det inte innehåller tobak utan endast nikotin. Testa Loop snus som finns i många smaker och nikotinstyrkor. De olika smakerna gör det roligare att byta till vitt snus och dessutom enklare för många snusare.

Det blir helt enkelt roligare när du kan testa på olika smaker som Trocadero och cola. Loop snus erbjuder dessutom mycket snabba leveranser. Många tycker att det är smidigt att beställa snus på nätet så att man inte behöver åka till butiken. Om du dessutom beställer ett par stockar till ett mer ekonomiskt pris sparar du inte bara dieselpengar utan även på miljön.
En annan fördel är att Loop snus erbjuder månadsleveranser, så om du hittar vitt snus som du tycker passar dig bra kan du prenumerera på dosan så att du aldrig behöver fundera på att köpa snus.